VM - Search in Shop

Nou programa ORIGINAL

Diverses són les definicions de la paraula Original, segons el diccionari de la Reial Acadèmia Espanyola: (Del llatí originālis). Pertanyent o relatiu a l'origen. Dit d'una obra científica, artística, literària o de qualsevol altre gènere: Que resulta de la inventiva del seu autor. Que té, en si o en les seves obres o comportament, caràcter de novetat. 

  • Definició de Multimèdia (MM): (Del Anglès multimèdia). Paraula utilitzada per referir-se a qualsevol objecte o sistema que utilitza múltiples mitjans d'expressió físics o digitals per presentar o comunicar informació. 
  • Definició de Televisió (TV): Del Grec Tele) és un sistema per a la transmissió i recepció d'imatges en moviment i so a distància que fa servir un mecanisme de difusió. 
  • La paraula "Group" (grup en anglès) defineix un conjunt de persones que estan junts o que tenen una característica comuna, en aquest cas la creació de nous i originals sistemes multimèdia per a la seva aplicació televisiva. 

El grup Original MMTV és obert a la participació de tots és a dir, utilitza el sistema Open Source i els programes que realitzarà, tots ells en format de TV per Internet, per això utilitzem dos canals d'emissió de directe, des del seu inici en 2012 mitjançant el sistema Livestream i des de gener de 2014 també mitjançant Youtube LIVE!. En tots dos canals, l'emissió pot realitzar des de qualsevol lloc de la península i en un futur immediat també via satèl·lit. Original Multimèdia TV Group és una associació sense ànim de lucre continuadora de la marca, creada el 1998 per Jordi Andreu amb l'objectiu de produir programes televisius de tot tipus mitjançant l'ús de les xarxes socials i canals de TV per Internet.

Seccions del programa

El programa ORIGINAL està format per seccions que per si soles formen un programa de contingut propi. 

Aquestes seccions, similars a les peces d'un trencaclosques, componen les diferents parts del tot i són col·locades en l'ordre i disposició que ens convé per a cada programa. Així podem donar èmfasi amb seccions dinàmiques pel que fa l'atenció de l'espectador decau per altres seccions que, mantenint la qualitat, tenen un ritme més lent com són les entrevistes, les presentacions, els informatius i alguns debats. Això ens permet, d'una banda, aconseguir un contingut de qualitat i, de l'altra, mantenir l'atenció de l'espectador en cada minut. 

AirBall, Masterpieces, + -Road, XtremeTV, Selfies, SNAP Family, BAKTUN, La Dona Invisible (SQM), Make Off, Films, Art Gallery, Up a Business, Creative 3.0, Instructables, Go SKATE i molts títols més d'altres tants temes formaran part del programa ORIGINAL.

La nostra idea és treballar sense pressa però sense pausa, perquè, aquells que vegin el programa, rebin qualitat, professionalitat i eficàcia informativa, per aconseguir-ho, comptem amb la col · laboració de professionals reconeguts del sector audiovisual espanyol i de cadascuna de les activitats i temes tractats en cadascuna de les seccions del mateix.

 

Calendari d'activitats

Gener 2018
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Cerca d'activitats

Properes activitats

Sense events

Actualitat

Nous productes i serveis

Llegeix més...

Què és Original MMTV group?

Llegeix més...

Nous Programes

Masterpieces són obres mestres de la música clàssica, de la dansa, del teatre, de la cultura, de l'art, etc .. 

Llegeix més...

Airball és el títol de la secció que neix de la unió de dos esports de similars característiques, l'Airsoft i el Paintball.

Llegeix més...

+ - Road. L'evolució del món del motor en les seves diferents variants,

Llegeix més...

Divertec, les últimes aplicacions i novetats del camp de la robòtica aplicada al món real,

Llegeix més...

UP a BUSINESS, o com muntar un negoci.

Llegeix més...

Noticies - El Món

Nous programes en preparació