VM - Search in Shop

Nous Productes i Serveis

 

Durant aquest any 2015 celebrem el nostre 25 Aniversari amb nous productes i serveis.

 

Es compleixen ja 25 anys de treball continuat com a productora audiovisual a Sant Cugat del Vallès,

En tot aquest temps hem passat de tot, èpoques bones i no tan bones incloent dos grans crisis de les que hem sortit sempre amb bon peu. També hem creat projectes apassionants, sèries documentals, audiovisuals, vídeos de formació per a grans editorials i molt més.

Som un equip format per tan sols dues persones, Sílvia Serra i Jordi Andreu, tenim ja a les nostres esquenes més de 12.500 treballs i una cartera de més de 7.000 clients de tot tipus: grans empreses, agències de comunicació, promotors musicals, escoles, professionals de la fotografia, del vídeo, aficionats i particulars han passat per la productora durant tot aquest temps.

 

Per a celebrar-ho amb els nostres clients, hem planificat una sèrie d'actuacions que passo a descriure.

 

 1. Micro Unitat Môbil Tot Terreny de TV. Durant el primer trimestre de l'any, tindrem a punt la nova unitat mòbil tot terreny totalment equipada per realitzacions multi càmera en directe amb emissió web. Esdeveniments esportius de tot tipus com: futbol, basquet, handbol, tennis així com esports off road, viatges, sortides en grup, etc...  
 2. Realització en directe i emissió WEB. Produïm en directe esdeveniments, presentacions, ponències i actes institucionals fins a 4 càmeres i sistema de realització i emissió en viu a Internet mitjançant un canal dedicat de la plataforma Youtube. El sistema integrat en maletes de transport es un equip complert de realització amb 4 entrades de càmera d'alta definició al que se li pot afegir el senyal de dos ordinadors PC/MAC per a la inserció de presentacions i grafismes.
 3. Presentacions de productes a mida. Amb tot el necessari per a que els esdeveniments tinguin el millor nivell de qualitat i la màxima difusió global. Disposem de tot el necessari per a les seves presentacions, sistemes de vídeo i àudio, pantalles de projecció i molt més. 

   
 4. Produccions 4K Ultra HD. El proper mes de març de 2015 afegim la gravació 4K Ultra HD al nostre catàleg de serveis audiovisuals. Una nova dimensió en les produccions dels nostres clients amb detalls mai aconseguits abans d'ara.

   
 5. Serveis d'emissió en directe a Internet des de qualsevol lloc i situació amb càmeres ENG. El sistema disposa de connexió directa a FTP mitjançant Wifi i router de Fibra Òptica/ADSL o sortides de mòdem 3G/4G als llocs on no hi hagi xarxa de fil. 6. Cursos de realització multi càmera a mida basats amb el sistema Tricaster. Desprès de l'èxit del curs impartit a professors de la Universitat Blanquerna, posem amb marxa aquest servei com a col·laboradors de la empresa NRD Multimèdia. Els propers cursos que impartirem seran per a la Radio Televisió d'Andorra el proper 5 i 6 de febrer de 2015, i per a Tecnocampus a Mataró el proper 10 del mateix mes. 7. Nou servei d'enregistrament audiovisual per a associacions, entitats, juntes veïnals, etc... Inclou l'enregistrament i edició amb dues càmeres d'alta definició, equip de so autònom de 100W i dos microfons per a ponents per cable i inalàmbric per als torns de precs i preguntes.
  Opcionals: realització fins a quatre càmeres i emissió web en directe.

 

 

Calendari d'activitats

Gener 2018
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Cerca d'activitats

Properes activitats

Sense events

Actualitat

Nous productes i serveis

Llegeix més...

Què és Original MMTV group?

Llegeix més...

Nous Programes

Masterpieces són obres mestres de la música clàssica, de la dansa, del teatre, de la cultura, de l'art, etc .. 

Llegeix més...

Airball és el títol de la secció que neix de la unió de dos esports de similars característiques, l'Airsoft i el Paintball.

Llegeix més...

+ - Road. L'evolució del món del motor en les seves diferents variants,

Llegeix més...

Divertec, les últimes aplicacions i novetats del camp de la robòtica aplicada al món real,

Llegeix més...

UP a BUSINESS, o com muntar un negoci.

Llegeix més...

Noticies - El Món

Nous programes en preparació