VM - Search in Shop

Produccions Formatives

Sistema integral de realització per a empreses de formació

Les realitzacions destinades a la formació requereixen de coneixements tècnics molt especials

Aquest tipus de vídeo pot ser utilitzat per a activitats molt diverses, des de la formació dels alumnes d'una escola o acadèmia de forma interna, fins a la formació a distància emprant canals de comunicació per Internet.
La millor forma de aconseguir-ho és realitzant un audiovisual de formació, amb ell, els alumnes poden seguir millorant i potenciant l'aprenentatge des de qualsevol lloc i situació.

Sistemes de realització destinats a l'ensenyament

Per a la realització de vídeos formatius cal tindre present en primer lloc l'activitat objecte del curs a la fi d'analitzar amb profunditat els requeriments i els elements necessaris per a la seva realització.
Cal comptar amb una sinopsi o guió previ que es farà servir com a fil conductor i ens donarà la informació que necessitem per a saber com s'ha d'enfocar la producció, equips, actors, llocs, disseny dels grafismes i complements que es necessitaran per adequar-los al contingut del curs a impartir.


En alguns casos com poden ser les classes magistrals, cursos presencials, activitats formatives manuals, etc. aquests cursos es podran realitzar en directe i incorporar l'emissió en temps real a Internet per als alumnes que desitgin participar en la formació, en aquest cas, la comunicació entre el formador i els alumnes es pot realitzar mitjançant les xarxes socials, sistemes de vídeo conferencia o Skype.

Podeu consultar serveis i disponibilitat mitjançant mail a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Calendari d'activitats

Gener 2018
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Cerca d'activitats

Properes activitats

Sense events

Actualitat

Nous productes i serveis

Llegeix més...

Què és Original MMTV group?

Llegeix més...

Nous Programes

Masterpieces són obres mestres de la música clàssica, de la dansa, del teatre, de la cultura, de l'art, etc .. 

Llegeix més...

Airball és el títol de la secció que neix de la unió de dos esports de similars característiques, l'Airsoft i el Paintball.

Llegeix més...

+ - Road. L'evolució del món del motor en les seves diferents variants,

Llegeix més...

Divertec, les últimes aplicacions i novetats del camp de la robòtica aplicada al món real,

Llegeix més...

UP a BUSINESS, o com muntar un negoci.

Llegeix més...

Nous programes en preparació