VM - Search in Shop

Digitalització de cinema

Com passem les teves pel·lícules de cinema: 8mm, Super 8mm, 9 1/2 i 16 mm a sistema de vídeo digital.

Captura professional.
El primer pas consisteix en la conversió a digital amb l'enregistrament a disc dur d'ordinador mitjançant l'utilització de càmeres professionals.
Aquestes càmeres disposen de 3CCD amb molt baix nivell de soroll i permeten l'escaneig exacte de les freqüències d'obturació del projector analògic evitant així oscil·lacions de les antigues imatges.
Edició, retocs i sonorització.
A continuació, des de ordinadors i mitjançant programes d'edició en format SD o HD, realitzem els talls, encadenats, efectes, retocs i sonoritzem si escau les antigues pel·lícules de cinema. Modifiquem fàcilment l'ordre de les pel·lícules, la velocitat, l'equilibri de color etc...
Control de contingut i durada dels capítols. 
A la base de dades adjunta de la fitxa del treball a realitzar, introduïm les dades relatives a: durada, contingut, títols, música emprada etcètera, que ens permetran realitzar l'accés directe a les diferents seqüències del DVD. Cal dir que es important que les dades normalment facilitades pels nostres clients siguin el més exactes possible per a evitar errades
Autoria a DVD.
Les anteriors dades son introduïdes al DVD amb precisió quirúrgica mitjançant el programa d'autoria. Un cop finalitzada aquesta, la gravació i impressió directa dels DVD i la creació i impressió de la portada donen per finalitzada la feina.
Disseny Galeta.
Amb programes especials dissenyem la galeta i portada de l'estoig del DVD, afegim els noms dels diferents capítols que es corresponen a l'accés directe de les diferents seqüències del menú del DVD.
Si es desitgen noves copies o retocs als treballs finalitzats, una imatge exacta de cadascun dels nostres treballs resta als nostres servidors durant 6 mesos i sense cap càrrec addicional per als nostres clients. Sols cal una senzilla trucada indicant el codi de barres del DVD ens permet en sols uns minuts tornar a tenir una o varies copies exactes del treball.

 

   EL NOSTRE SISTEMA INCLOU:
  • Telecinat des de tots els formats de cinema familiar: 8mm, Super 8mm. 91/2 i 16mm.
  • Autoria professional amb menús animats i control directe a seqüències
  • DVD 4,7 GB
  • Galeta i estoig personalitzats amb imatges i texts del contigut
  • Protecció de copia (opcional)
     

Podeu consultar serveis i disponibilitat mitjançant mail a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Calendari d'activitats

Gener 2018
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Cerca d'activitats

Properes activitats

Sense events

Actualitat

Nous productes i serveis

Llegeix més...

Què és Original MMTV group?

Llegeix més...

Nous Programes

Masterpieces són obres mestres de la música clàssica, de la dansa, del teatre, de la cultura, de l'art, etc .. 

Llegeix més...

Airball és el títol de la secció que neix de la unió de dos esports de similars característiques, l'Airsoft i el Paintball.

Llegeix més...

+ - Road. L'evolució del món del motor en les seves diferents variants,

Llegeix més...

Divertec, les últimes aplicacions i novetats del camp de la robòtica aplicada al món real,

Llegeix més...

UP a BUSINESS, o com muntar un negoci.

Llegeix més...

Nous programes en preparació