VM - Search in Shop

Realització en directe d'espectacles

Servei de realització en directe d'espectacles i emissió WEB global en temps real: concerts de Rock, Jazz, Teatre, Opera, Moda, Festivals, etc. 

Després de llargs anys d'experiència professional, ens embarquem en un nou i revolucionari servei de realització integral de directes i emissió a Internet en temps real.
A diferència d'altres sistemes, el nostre equip de realització disposa d'un complert enginy de producció i control multi càmera a l'interior de dues maletes militars per a treballar en qualsevol situació i lloc, aquest equip es pot emprar tant en configuració d'estudi/plató com en una unitat mòbil instal·lada a l'interior d'un tot terreny totalment equipat per a proves de camp. (operatiu a partir de març de 2015). 

El nostre sistema permet crear noves oportunitats d'ingressos mitjançant la promoció de la seva marca. Produir programes concurs, espectacles, promocionar nous talents, gires, . Aprofiti la transmissió de vídeo, la pàgina web de la seva organització o empresa i els mitjans socials per construir una relació més profunda amb els seus fans. Tot és possible amb el nostre sistema de realització d'espectacles.

Més gran. Més audaç. Major abast.

Ara els seus programes musicals poden ser tot el que s'imaginava.

Podrà a més impressionar als seus clients, aficionats i promotors amb les nostres produccions d'espectacles.
Ara els productors arístics de tots els nivells pressupostaris poden produir espectacles molt semblants als realitzats per les grans productores i les millors xarxes nacionals, amb els nostres sistemes de producció multi càmera complets amb barreja de vídeo, gràfics increïbles, efectes de reproducció, transmissió en viu, l'edició de mitjans socials, escenaris virtuals, i molt més

El sistema inclou:

  • Pre producció segons necessitats del client.
  • Realització de muntatge audiovisual preliminar en format de presentació de producte
  • Preparació de grafismes, subtítols, banners de patrocini i crèdits
  • Realització en directe amb quatre càmeres HD (*)
  • Dos operadors de càmera per a seguiment i Primers Plànols + 1 càmeres Pla General + 1 càmera situada a grua robotitzada
  • Emissió en directe a canal de Youtube, UStream o Livestream (**)

Preus a partir de 990 € + IVA

Opcionals: Equip d'il·luminació i so, micròfons sense fil, steadycam per càmera de seguiment, monitors de vídeo, projectors i pantalles de visionat.

(*) Fins a 2 hores de gravació, per a més durada i altres configuracions, pot consultar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

(**) Emissió en directe sense càrrec addicional utilitzant el nostre canal de Youtube, https://www.youtube.com/user/videovalles per altres canals d'emissió, consultar preus.

 

 

Calendari d'activitats

Gener 2018
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Cerca d'activitats

Properes activitats

Sense events

Actualitat

Nous productes i serveis

Llegeix més...

Què és Original MMTV group?

Llegeix més...

Nous Programes

Masterpieces són obres mestres de la música clàssica, de la dansa, del teatre, de la cultura, de l'art, etc .. 

Llegeix més...

Airball és el títol de la secció que neix de la unió de dos esports de similars característiques, l'Airsoft i el Paintball.

Llegeix més...

+ - Road. L'evolució del món del motor en les seves diferents variants,

Llegeix més...

Divertec, les últimes aplicacions i novetats del camp de la robòtica aplicada al món real,

Llegeix més...

UP a BUSINESS, o com muntar un negoci.

Llegeix més...

Nous programes en preparació