Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 22 Gener 2018 18:23 Escrit per

Presentacions en Directe Destacats

Valorar aquest article
(0 vots)
Print Friendly, PDF & Email

Més gran. Més audaç. Major abast. Ara les seves presentacions a un nivell mai abans imaginat.

Produïm en directe esdeveniments, presentacions, ponències i actes institucionals fins a 4 càmeres i sistema de realització i emissió en viu a Internet mitjançant un canal dedicat de la plataforma Youtube o a les xarxes socials com el Facebook.

Per a fer-ho possible comptem amb càmeres dedicades a més de tres complerts sistemes de realització en directe.

  1. Càmeres professionals amb emissió Web: Amb sols amb una càmera podem enregistrar i alhora retransmetre continguts a les xarxes socials. Amb grafismes, cairons, marca d'aigua i subtítols controlats des d'un mòbil o tauleta.
  2. Sistema portàtil: Un enginyós sistema de realització dins d'un petit però potent ordinador portàtil amb connexió NDI per al control de dues o tres càmeres a través de la xarxa LAN. El sistema permet a més la transmissió web fins a tres xarxes socials o canals de vídeo en directe.
  3. Sistema professional: Igual al sistema portàtil però amb més capacitat i potència. Dins d'una maleta rack incorporem tot el necessari per a la realització i emissió en directe per a esdeveniments de llarga durada. 
  4. Sistema broadcast: Integrat en dues maletes de transport, comptem amb un complert equip de realització professional al que se li pot afegir el senyal de dos ordinadors PC/MAC per a la inserció de presentacions i grafismes. Aquest equip compta amb 4 entrades de càmera d'alta definició amb trípodes i accessoris, mesclador de so, sistema de microfonia sense fils i sortides a pantalles gegants i emissió Web.

Llegir 2169 vegades Darrera modificació el Dimecres, 22 Juliol 2020 19:33
Jordi

Gerent i realitzador a videovalles.com.

· Més de 30 anys d'experiència en la creació de produccions multimèdia.
· Guionista, operador de càmera, editor i realitzador en directe.
· Formador d'equips de realització Tricaster.

www.jordiandreu.cat

L'últim de Jordi

Articles relacionats (per etiqueta)