Proveïdors de continguts formatius per a editorials  info@videovalles.com

Can Mates, 7 Sant Cugat del Vallès, BCN 08172 Espanya +(34) 936 748 114 +(34) 619 747 585
Facebook   twitter   google+   Pinterest   linkedin

Cursos de realització televisiva amb sistemes Tricaster

Cursos de realització amb Tricaster

Dilluns, 12 Novembre 2018 10:35 Escrit per
Publicat a Cursos de Tricaster

Per què Tricaster?

Valorar aquest article
(0 vots)
Print Friendly, PDF & Email

TriCaster® TC1 - el primer sistema assequible de Vídeo IP i d’extrem a extrem 4K.

16 entrades i Resolucions de sortida de fins a 2160p60 sense compromisos 

NEWTEK™ es complau d'anunciar TriCaster® TC1, la culminació de més d'una dècada d'experiència de vídeo IP per a la producció en directe multicàmera, amb el suport sense concessions per a la commutació 4K UHD, transmissió en viu, enregistrament, les gràfiques de dades, escenaris virtuals, social mitjans editorials i més. Continuant amb la innovació al voltant del producte icònica que s'ha definit una indústria, Tricaster TC1 admet 16 entrades externes de resolució fins a 4K 60p UHD sense sacrificar la funcionalitat. Basat en la tecnologia NDI™ de NEWTEK per a fluxos de treball basats en IP, Tricaster TC1 també ofereix múltiples canals amb qualitat d'estudi de Skype TX per afegir convidats vídeo remots als xous en viu.

Producció completa. Com mai abans

 

El sistema de producció més complet disponible avui dia, TriCaster TC1 representa la innovació continuada del producte icònic que va definir una indústria. Dissenyat amb la forma de treballar en ment i equipat amb centenars de capacitats avançades de producció, té tot el que necessiteu per fer el vostre vídeo avui mateix i demà.

Característiques de Tricaster TC1 que inclouen el següent i més:

  • Mescla, transmissió, gravació en HD, 3G i 4K UHD 60p
  • Tractament impulsat per programari natiu per a la màxima potència i flexibilitat de producció
  • Coberta àmplia de càmera i barreja de vídeo amb múltiples fonts, que inclou 16 entrades externes i 4 M/Es
  • Grau de vídeo de Skype ®amb una integració multicanal de programari Skype TX
  • Servidors de vídeo integrats que permeten la reproducció, reproducció i edició en directe sense cap maquinari addicional
  • Enregistrament ISO multicanal a fitxers QuickTime ®i H.264 de resolució completa per VOD, post-producció i arxiu
  • Transmissió en directe de dos canals a Facebook Live, Microsoft ®Azure ® , Periscope, Twitch, YouTube  Live i molt més
  • Mitjans de comunicació en temps real compartint a Facebook, Imgur, LinkedIn, Twitter, Vimeo, YouTube i molt més
  • Potent automatització de producció amb comandaments de macro personalitzats, composició sofisticada de moviment complet i opcions flexibles de control
  • Mescla avançada d'àudio amb configuració i control de múltiples fonts, DSP professionals i enrutament de 4 x 4 x 4 canals

Les capacitats creatives inclouen efectes de combinació de bus múltiple, títols animats i transicions, clau de croma avançada, conjunts virtuals espectaculars en viu i molt més.

 

Real 4K Ultra HD. Sense compromís

Presenta al teu públic una experiència de visió immersiva definida per una increïble claredat i increïble detall. Produïu programes, actuacions, esdeveniments i esports en viu en una resolució real de 4K UHD (Ultra alta definició) amb suport per a vídeo natiu de 2160p a 60 fotogrames per segon. A diferència d'altres productes que prometen 4K UHD, només TriCaster TC1 et permet canviar, transmetre i gravar vídeos de 4K UHD sense comprometre la velocitat de fotogrames o el nombre d'entrades disponibles.

 

Servidors de vídeo integrats

No hi ha cap coberta necessària: només cal que afegiu els vostres fitxers amb dos servidors de vídeo integrats per a la reproducció automàtica i sota demanda, incloses les llistes de reproducció avançades automàticament, la reproducció instantània en temps real, les bobines de ressenyes publicades en viu i molt més. Amb controls de reproductor sensibles, configuracions predeterminades, eines d'edició en temps real, transicions seleccionables i efectes de llista de reproducció, teniu tot el necessari per fer màgia dels vostres mitjans emmagatzemats.

 

   

Mescla de vídeo multi-font

Els espectadors tenen la possibilitat d'escollir dispositius. També hauria d'haver opcions. Amb 36 canals d'origen, que inclouen 16 entrades externes, podeu crear contingut atractiu amb qualsevol combinació de fonts de vídeo compatibles, incloses les càmeres 3G-SDI, HD-SDI i PTZ, dispositius mòbils, vídeo trucades per Skype TX, ordinadors, sistemes de joc, streaming a mitjans de comunicació, arxius de vídeo, gràfics, imatges, animacions i molt més.

 

Skype multicanal

Realitzeu una videoconferència en viu de Skype amb qualsevol client remot, en qualsevol lloc del món. TriCaster TC1 és l'únic sistema de producció de vídeo que ofereix la integració directa del programari Skype TX. La versió d'estudi de l'aplicació popular, Skype TX, millora la interacció en temps real amb un vídeo de qualitat de transmissió i àudio equilibrat, que us permetrà presentar converses, entrevistes, informes i més per a la producció, independentment del dispositiu de la persona que truca.

Gravació i reproducció

Captura tots els angles, grava múltiples canals de vídeo de resolució completa als arxius QuickTime® o H.264. Des de l'arxiu del màster tallat per la vostra biblioteca de continguts, per ingerir les imatges de la càmera sense processar per a la postproducció, per emmagatzemar en memòria cau els extres de producció i materials de presentació per a la demanda, fins i tot capturant moments destacats en temps real per a la reproducció instantània: TriCaster TC1 controla fàcilment treball de múltiples taulells professionals sense la despesa agregada.
 

Transmissió en viu de doble canal

Transmeteu en directe per a la vostra elecció de les noves plataformes multimèdia, incloses les configuracions predeterminades d'ús fàcil per a Facebook Live, Microsoft® Azure® , Periscope, Twitch, YouTube™ Live i molt més.
Amb dos codificadors de transmissió inclosos, podeu oferir fàcilment contingut específic de la plataforma, tot obrint noves oportunitats de patrocini i d'ingressos.

Integració de mitjans socials


Compartiu actualitzacions en temps real i contingut sota demanda a través dels vostres comptes de les meves xarxes socials, pengeu imatges i vídeos directament a Facebook, Imgur, LinkedIn, Twitter, Vimeo, YouTube i més – Completeu-ho amb comentaris i hashtags. A més, amb DataLink™ integrat, podeu afegir publicacions i fotos de les vostres xarxes socials en gràfics en pantalla per obtenir una experiència realment interactiva.

 

Rendiment Premium. Control de selecció.

Amb un control basat en programari de precisió, la vostra elecció de dos panells de control complementaris i una interfície opcional basada en web, TriCaster TC1 està dissenyada per adaptar-se a l'operador i al medi ambient per a qualsevol producció.

 

Experiència en viu

Establiu el to per a la vostra producció amb una integració d'àudio completa, incloent un mesclador d'àudio basat en programari, suport per a dispositius d'àudio digitals, analògics i USB, xarxes de so sobre IP amb NDI® , Dante™ i AES67, DSP professionals, VU de dosificació, comunicació Talk Back i enrutament de 4 x 4 x 4 canals a quatre sortides de barreja d'àudio.

Dante™ i AES67 requereixen llicències de targeta de so virtuals compatibles (es venen per separat)

 

Control a la palma de la mà

NewTek LivePanel per TriCaster TC1, facilita que més persones tinguin control del procés de producció en viu. Proporcionar la possibilitat de configurar una interfície d'usuari personalitzada que proporcioni exactament les eines i funcions que necessiteu, accessible a través de qualsevol navegador web o sistema operatiu.

Automatització de nivell següent

Experimenta nous nivells d'eficiència i productivitat amb un complet sistema d'automatització de macro que us permet gravar, emmagatzemar, editar i automatitzar la configuració preferida i les seqüències d'ordres personalitzades. Fins i tot podeu triar executar macros manualment des de qualsevol combinació d'interfícies de control compatibles-o configurar TriCaster TC1 per realitzar accions automàticament.

 

 

Elements creatius fenomenals

Amb TriCaster TC1, teniu les eines per convertir cada fotograma de vídeo en una obra mestra artística. Tingueu en compte la pantalla d'un llenç en blanc i deslliga el vostre artista interior amb efectes de combinació de bus múltiple, reentrada de vídeo de latència zero, títols animats en temps real, gràfics orientats a dades, transicions d'animació personalitzades, un motor de composició de moviment complet i més .Deixeu que la vostra imaginació s'escampi.

Monitorització en temps real i Multiviewers

Vegeu tot el que passa durant la seva producció amb un monitor de pantalla individual o multipantalla totalment ajustable. Amb tres multidivisibles personalitzables, finestres configurables i dissenys d'espai de treball, monitors de confiança de l'operador, indicadors visuals, àmbits i més, podeu personalitzar fàcilment l'entorn TriCaster TC1 a les vostres preferències.

Eines de vídeo d'estudi de grau

Perfeccioneu la vostra presentació amb eines de correcció de color configurables, posicionament d'objectes en 3D i recobriment de vora suau. Apliqueu els efectes de fotografia a la imatge amb vores opcionals. Utilitzeu la tecla i ompliu per a produir noves escenes compostes de diferents elements de fons i de fons. Fins i tot mapeu el vídeo en directe per moure elements propis i configurar-los amb seguiment del moviment en temps real. I molt més.

 

 

Espectacular Clau de Croma en Directe

Penseu fora de la caixa amb un teclat en temps real tan nítid i net, els vostres espectadors no creuran mai en la seva pantalla verda. Amb la potent tecnologia LiveMatte™ de NewTek, incorporada a tots els canals d'origen i M/E, teniu 40 tecles totalment configurables per crear escenes compostes de vídeo en viu, gràfics i conjunts virtuals per a informes, presentacions, demostracions i molt més.

 Conjunts virtuals de primera classe mundial

Estalvieu l'estudi i fixeu les despeses sense sacrificar el valor de producció. Amb la tecnologia integrada de LiveSet™, TriCaster TC1 pot transportar el vostre talent en entorns virtuals dissenyats per professionals, amb múltiples angles, moviments de cambres virtuals, reflexions en temps real, destacaments especulars, bengales animades i increïbles efectes de realitat augmentats que desenfocen la línia entre virtuals i la realitat. Seleccioneu entre més de 30 conjunts virtuals inclosos, compra la vostra elecció de conjunts preparats premium o creeu entorns personalitzats sense fi amb el programari opcional de l'Editor del conjunt virtual (es ven per separat).

 

 

El vostre flux de treball. Interconnectat

No treballes en un sitja. Tampoc hauria de ser el vostre equip. Amb la integració nativa de NDI® , la innovadora tecnologia de la interfície de dispositius de xarxa de NewTek, TriCaster TC1 es connecta al flux de treball basat en IP més prolífic de la indústria, sense problemes amb els productes compatibles de centenars de fabricants i desenvolupadors.

 

Emmagatzemar i servir

Completa el flux de treball amb l'emmagatzematge remot NewTek Remote Storage - Desenvolupat per SNS. Solucions d'emmagatzematge compartides i potents, amb xassís opcional i expansió de la connectivitat de xarxa. Els sistemes d'emmagatzematge remot NewTek estan dissenyats per satisfer les demandes d'alt rendiment i alt rendiment dels entorns de producció en viu d'avui dia i que es poden adaptar fàcilment a les vostres necessitats de mitjans.

 

  

Tricaster TC1 ES Distribuït PER:

 

 En breu començarem a impartir cursos de formació de Tricaster per a productores i televisions que desitgin començar a treballar amb el sistema de realització més complert del Planeta amb opcions de compra o lloguer.

Més informació Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

 

Llegir 2487 vegades Darrera modificació el Dilluns, 12 Novembre 2018 14:44
Jordi

Gerent i realitzador a videovalles.com.

· Més de 30 anys d'experiència en la creació de produccions multimèdia.
· Guionista, operador de càmera, editor i realitzador en directe.
· Formador d'equips de realització Tricaster.

www.jordiandreu.cat

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.