Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 21 Juliol 2020 18:35 Escrit per

Streaming a tots els nivells

Valorar aquest article
(0 vots)
Print Friendly, PDF & Email

SERVEI DE TRANSMISSIÓ RÀPIDA D'ESDEVENIMENTS I ACTES DE TOT TIPUS

El nostre servei d'emissió Web (streaming) s'adapta a tots els nostres clients.

Amb múltiples opcions:

  • Amb sols una càmera: Realitzant l'enregistrament a 1080p i alhora l'emissió a diferents plataformes. amb inserció de grafismes, mosca, logotip, marca d'aigua i subtítols.
    Des de qualsevol lloc i situació amb càmeres ENG amb capacitat d'emissió Web. Les càmeres disposen de connexió directa a FTP mitjançant Wi-Fi i router de Fibra Òptica/ADSL o sortides de mòdem 3G/4G als llocs on no hi hagi xarxa de fil.
  • Amb equip de realització: Multi càmera en directe i emissió simultània fins a 3 plataformes diferents amb 2, 3 o 4 càmeres i tot el necessari per a una producció a nivell televisiu.

 

Aplicacions

Totes les activitats que necessitin realitzar l'enviament a distància i de forma ràpida, de vídeos en format televisiu d'alta definició. 

Els nostres servei de transmissió estan adreçats a tothom, des del particular que vol enviar un missatge a través de les xarxes socials fins a agències de premsa, comunicació, televisió, productores i empreses que necessitin rebre imatges de vídeo en el mateix moment en que s'enregistra en alta definició. La configuració del protocol de comunicacions es realitza per menú i permet la memorització de 5 presets d'usuari que es poden recuperar amb posterioritat.

L'enviament dels vídeos es pot fer per FTP o directament a canals de distribució social com Youtube, Facebook, Vimeo, Periscope, etc.

Podeu demanar més informació per correu electrònic pitjant Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Llegir 855 vegades Darrera modificació el Dimecres, 22 Juliol 2020 12:00
Jordi

Gerent i realitzador a videovalles.com.

· Més de 30 anys d'experiència en la creació de produccions multimèdia.
· Guionista, operador de càmera, editor i realitzador en directe.
· Formador d'equips de realització Tricaster.

www.jordiandreu.cat

L'últim de Jordi

Articles relacionats (per etiqueta)